Yamaha R7 Tanıtımı ve Teknik Özellikleri

07-10-2022 01:24
Yamaha R7 Tanıtımı ve Teknik Özellikleri 

Motosiklet satın almak isteyenlerin ilk tercihlerinden birisi de hiç şüphesiz Yamaha R7’dir. Hem teknik hem de tasarım özellikleri ile dikkat çeken bu araç; kendisi için ödenen parayı sonuna kadar hak eder. Her şeyden önce, yüksek torklu 689cc CP2 motoru ile diğer motosiklet modellerine kıyasla farkını ortaya koyar. Anında gaz tepkisi ve heyecan verici hızlanma gibi ayırt edici özellikleri vardır. Bunun yanı sıra, doğrusal tork çıkışı; kullanıcıların virajlardan daha hızlı çıkabilmek adına gücü en verimli şekilde kullanmasını da sağlar. 

Yamaha R7 Neler Vaat Eder? 
689cc motor hacmiyle performans konusunda herhangi bir sıkıntı yaşatmayacağının garantisini sunar. Bunun yanı sıra, 6 vites, sıralı şanzıman özelliğine sahiptir. Yakıt enjeksiyon sistemiyle çalışır. TCI ateşleme sistemine sahiptir. 

Üç litre yağ tankı kapasitesinin yanı sıra 13 litre yakıt tankı kapasitesi vardır. 188 kg ağırlığı bulunur. Bu yüzden, bilhassa başlangıç seviyesindeki kullanıcılar için uygun olmayabilir. 2.070mm uzunluk, 705mm genişlik, 1160mm toplam yüksekliği ile dikkat çeker. 
R-Serisi genlere sahip oluşu ciddi bir avantajdır. Mümkün olan en küçük ön yüzeye sahiptir. Bu sayede, optimum performansa ulaşır. Önceki modellere kıyasla daha ince olan atletik gövdesi ile tasarım ve performans konusundaki tüm beklentileri karşılar. Sportif ve daha yakın sürüş pozisyonu ile farkını ortaya koyar. Bir başka deyişle, hem verimli hem de sorunsuz bir sürüş deneyimi vaat eder. 

Yamaha R7; aerodinamik gövde ve çift gözlü ön yüz ile taraflı tarafsız herkesi etkileyen bir tasarıma sahiptir. Güçlü orta led far; sürüş sırasında birçok avantaj sağlar. Ayrıca, A&S debriyajı ile daha kontrol edilebilir bir sürüş deneyimi vaat eder. Optimum çevikliğe sahip oluşu bir diğer avantajıdır. 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.